Zeze Açık Profil bilgileri Zeze nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Yarbay Üyelik tarihi: 29 January 2020 Mesajlar: 21.125 Konular: 7356 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 627 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 37 Konu(lar) Alınan Beğeni: 5 Verilen Beğeni: 0 İlişki Durumu: ∞ Burç: Balik Takım: Galatasaray Rep Gücü: 70 Cevap: Ali Lidar Şiirleri 12 June 2020 # 1 Anti-emperyalist Aşk Şiiri Varlığında ben Karayiplerde korsanım kılıcımı sana balık tutmak için kullanıyorum müsade et ellerimle besleyeyim seni ellerim temiz ellerim eve ekmek götüren işçi eli.. Varlığında ben Hüseyin'in matarasıyım Kerbela'nın sıcağına inat son nefesinde içtiği buz gibi son damla suyum.. Varlığında ben emperyalizme direnen bir devrimciyim bütün tersaneleri işgal edilse de yurdumun iki kişilik bir sal yapıp kuytuda okyanus okyanus dolaşıp illegal bildiriler dağıtabilirim.. Varlığında ben gıyabında sevmekten kurtulup seni gözlerinin içine bakıp Seni seviyorum diyebilirim.. Yüreğinizi güzelleştirin. Çünkü bir ömür sizinle... To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz