Chen Açık Profil bilgileri Chen nickli üyeye özel mesaj gönderin Chen nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Albay Üyelik tarihi: 25 September 2019 Nereden: .. Mesajlar: 1.781 Konular: 344 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 153 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 44 Konu(lar) Alınan Beğeni: 567 Verilen Beğeni: 217 Nereden: .. İlişki Durumu: Yok Burç: Yay Takım: Besiktas Rep Gücü: 18 Mustafa Ceceli & Irmak Arıcı - Gün Ağarmadan 12 June 2020 # 1 Mustafa Ceceli & Irmak Arıcı - Gün Ağarmadan Hangimiz düşmedik dillere Yolumuz ayrıldı inandık ellere Kendime direndim belki de Geç kaldım hasreti öğrenmeye Zamanla geçer mi? Kalmak ister (bir yanın) Bir yanın gider mi? Ben bu şehirde kaybolunca Gün ağarmadan bulamam seni Geceler hep, dert olunca Kokun hala kör eder beni Bu şehirde kaybolunca Gün ağarmadan bulamam seni Geceler hep, dert olunca Kokun hala kör eder beni Zamanla geçer mi? Kalmak ister bir yanın Bir yanın gider mi? Ben bu şehirde kaybolunca Gün ağarmadan bulamam seni Geceler hep, dert olunca Kokun hala kör eder beni Bu şehirde kaybolunca Gün ağarmadan bulamam seni Geceler hep, dert olunca Kokun hala kör eder beni Cevap Yaz