Chen Açık Profil bilgileri Chen nickli üyeye özel mesaj gönderin Chen nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Albay Üyelik tarihi: 25 September 2019 Nereden: .. Mesajlar: 1.781 Konular: 344 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 153 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 44 Konu(lar) Alınan Beğeni: 567 Verilen Beğeni: 217 Nereden: .. İlişki Durumu: Yok Burç: Yay Takım: Besiktas Rep Gücü: 18 Kalben - Sakin Ol Evladım Pürtelaş 3+1 12 June 2020 # 1 Kalben - Sakin Ol Evladım Pürtelaş 3+1 Kalbimde bir taş, gözümde yaş Yürür ayyaş sapar boynuma İnsan kendine yakalanır İnsan kendinden yaralanır Ah kendimden bir çıksam Koşsam koşsam ve atlasam Deniz alsa, balık sevse Evinde misafir etse Sussam sussam balık sussa, Öpse ve de koklasa Sakin ol evladım diye sakin ol evladım diye, sakin ol evladım Tuttum adamın çenesinden Vurdum tam sol memesinden Küt küt bam güm fış fış yoktur Kovdum seni hevesimden Tük tük tükürük gibi tüketip Ömrümü özrümü dileyip Her birisinden, her birisinden Hadi hadi gittim hadi gittim Hadi hadi gittim hadi gittim ben Cevap Yaz