Chen Açık Profil bilgileri Chen nickli üyeye özel mesaj gönderin Chen nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Albay Üyelik tarihi: 25 September 2019 Nereden: .. Mesajlar: 1.781 Konular: 344 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 153 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 44 Konu(lar) Alınan Beğeni: 567 Verilen Beğeni: 217 Nereden: .. İlişki Durumu: Yok Burç: Yay Takım: Besiktas Rep Gücü: 18 Ayşe Hatun Önal - Efsane 12 June 2020 # 1 Ayşe Hatun Önal - Efsane Yaşıyoruz ani irtifa kaybı Dinletemiyorum derdimiz aynı Kurtlar geziniyor etrafımda Kendime geliyorum huzurunda Yandık yanıyoruz kimse görmez İstemedekçe iş işten geçmez Kendimize gelmeye müsade Yeniden doğuyorum bir efsane Efso! Efso! aaaa Efso! a ha ha ha Soldan bir bahane Tekrar yola çıkıyoruz Az bi müsade Temiz bir nefes alıyoruz Yaşıyorsun sanki her günün aynı Dinletemiyorum tehlike anı Kurtlar geziniyor etrafımda Kendime geliyorum huzurunda Yandık yanıyoruz kimse görmez İstemedikçe iş işten geçmez Kendimize gelmeye müsade Yeniden doğuyorum bir efsane Efso! Efso! aaaa Efso! a ha ha ha Cevap Yaz