Hemen sana küçük bir liste yapayım:

1- Yemek yapabilirim, sürekli yoruldum diyen bir kadına ihtiyacım yok.

2- Çamaşırlarımı makine yıkıyor, onu bunu ayrıştır diyen bir kadına ihtiyacım yok.

3- Basketbol maçı izlerken, azıcık benle ilgilen diyen bir kadına ihtiyacım yok.

4- Gitar çalarken, çok gürültü yapıyorsun diyen bir kadına ihtiyacım yok.

5- Eve gelirken abur cubur alırım, çiçek beklentisi olan bir kadına ihtiyacım yok.

6- Çok fazla şeyi kafama takmam ve hatırlamam; evlilik, doğum günü, yıl dönümü gibi beklentisi olan kadına ihtiyacım yok.

7- Arkadaşlarla dışarıda bir şeyler içmeye çıkınca, nereye gidiyorsun ve ya ne zaman döneceksin diyecek bir kadına ihtiyacım yok.

8- Miskinlik yapmayı severim, hadi kalk gidelim gezelim diye başımın etini yiyecek bir kadına ihtiyacım yok.

9- Paramı kafama göre harcarım; kuafördür, makyajdır, şudur budur diye masraf çıkaran bir kadına ihtiyacım yok.

10- Çalışma saatlerim hemen hemen çok geniş zamanları bulur, eve hiç gelmeyecek misin diye sürekli trip atacak bir kadına ihtiyacım yok.

11- Bol bol kitap okurum ve evin bir çok köşesinde kitap vardır, etrafı dağıtıyorsun diyen bir kadına ihtiyacım yok (dağınık halde).

12- Tatile istediğim zaman istediğim yere giderim, ay bu senede şuraya mı gitsek diye köşeye sıkıştıracak bir kadına ihtiyacım yok.

vs vs. daha bunlar soğuk başlangıçlar yazmaya üşendim (haliyle miskin olunca).

Ve bunların hepsini evlilik hayatı için yazıyorum, yoksa bayanları hayatımızdan çıkaralım gibi bir durum söz konusu değil.

"Kadınlar çiçektir ama dalında durduğu sürece."