rainbow6 Açık Profil bilgileri rainbow6 nickli üyeye özel mesaj gönderin rainbow6 nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Binbaşı Üyelik tarihi: 19 August 2019 Nereden: Andromeda Mesajlar: 3.061 Konular: 663 Cinsiyet:Bay Seslenenler: 188 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 63 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1273 Verilen Beğeni: 867 Nereden: Andromeda İlişki Durumu: Yok Burç: Boga Takım: Fenerbahce Rep Gücü: 49 Gökçek, hortumu da İmamoğlu’na bağladı: İstanbul İstanbul olalı böyle hortum görmedi 23 June 2020 # 1 Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, İstanbul’da oluşan hortumu İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na bağladı. Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, sosyal medya hesabından İstanbul’da bugün şiddetli yağış esnasında yaşanan hortumun görüntülerini “İstanbul İstanbul olalı böyle hortum görmedi. ‘Her şey güzel olacaktı’. Böyle hortum görmedik. Yalan mı İmamoğlu?” notuyla paylaştı. ++ En acıymış. 1 senedir dinmedi . Tarihte hiç bir kişiye, bu kadar iğrenç bir şekilde saldırılmamıştı. "Ne zaman ki en sevdikleriniz yanıltır sizi, ne zaman ki birer birer düşürür herkes maskesini , ne zaman ki yalnızlıktaki o muhteşem gücü keşfedersiniz ,işte o zaman başlarsınız gerçekten yaşamaya." charles bukowski Cevap Yaz