Chen Açık Profil bilgileri Chen nickli üyeye özel mesaj gönderin Chen nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Albay Üyelik tarihi: 25 September 2019 Nereden: .. Mesajlar: 1.781 Konular: 344 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 153 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 44 Konu(lar) Alınan Beğeni: 567 Verilen Beğeni: 217 Nereden: .. İlişki Durumu: Yok Burç: Yay Takım: Besiktas Rep Gücü: 18 Nilipek. - Son Mektup 24 June 2020 # 1 Nilipek. - Son Mektup Bu sana son mektubum ayrılmaya mecburum Ne olur anla beni bu aşktan korkuyorum Bu sana son mektubum ayrılmaya mecburum Ne olur anla beni sevmektan korkuyorum Artık başka çare yok Senden bana fayda yok İkimizde anladık Aşkımızın sonu yok Artık başka çare yok Senden bana fayda yok İkimizde anladık Aşkımızın sonu yok Sende buldum sevgiyi Aşkı senle yaşadım Bilseydim ayrılık var Sana hiç bağlanmazdım Sende buldum sevgiyi Aşkı senle yaşadım Bilseydim ayrılık var Sana hiç bağlanmazdım Artık başka çare yok Senden bana fayda yok İkimizde anladık Aşkımızın sonu yok Cevap Yaz