Chen Açık Profil bilgileri Chen nickli üyeye özel mesaj gönderin Chen nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Albay Üyelik tarihi: 25 September 2019 Nereden: .. Mesajlar: 1.781 Konular: 344 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 153 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 44 Konu(lar) Alınan Beğeni: 567 Verilen Beğeni: 217 Nereden: .. İlişki Durumu: Yok Burç: Yay Takım: Besiktas Rep Gücü: 18 Grup Nara - Ne Olur Gitme 24 June 2020 # 1 Grup Nara - Ne Olur Gitme Gitmee... Gitme .. Ne Olur Gitmee.. Gitme Gitme Üşüyor Ellerim.. Gitme Ne Olur Gitme.. Sen gidince; üşüyor ellerim Sensiz acı veriyor Boynu bükük öksüz kalbim Sen gidince aşka kısır sancılar Gözlerinde yağmur olur şarkılar Bu koca dünya içimde toz duman olur.. Her sokakta alev alev yangınlar çıkar.. Aç bana kollarını, sar yine öyle, tut bırakma Sev beni delicesine, kimseye verme, canımıda yakma Çok severim güzelim, ben deliyim, sen kusuruma bakma Ah yanıyor yüreğim, ne olur beni anlaa.. Sen gidince aşka kısır sancılar Gözlerimde yağmur olur şarkılar Bu koca dünya içimde toz duman olur Her sokakta alev alev yangınlar çıkar Cevap Yaz