BegonviL Nickli Üyeden Alıntı
@BuRHaN tebrik ederim,size birkaç soru da ben yöneltmek istiyorum.
- Hemen şimdi öğrenebileceğiniz bir şey olsa, bu ne olurdu?
- Sizin için hayatı anlamlı kılan şeyler neler?
- Bütün koşullar uygun olsa ve size bir iş kurma fırsatı verilse, nasıl bir şirketin patronu olurdunuz?
- Bütün gününüzü evde geçirecek olsanız, sizi mutlu edecek hangi 5 aktiviteyi yaparsınız?
- Hayatınızı anlatan bir kitap yazılsa ya da film çekilse, adı ne olsun isterdiniz?
- Karşınızdaki kişiyi tanımak için en çok hangi davranışına dikkat edersiniz?
- Motive olmaya ihtiyaç duyduğunuzda, başvurduğunuz ilk yöntemler nelerdir?
- Bir tatile mükemmel diyebilmeniz için nasıl olmalıdır?
Şimdiden teşekkür ederim,kolay gelsin.
- Hemen şimdi öğrenebileceğiniz bir şey olsa, bu ne olurdu?
Bir kişiyi merak ediyorum aslında, nasıl olduğu, bir sıkıntısı var mı yok mu vs vs şuan öğrenebilsem iyi olurdu.
- Sizin için hayatı anlamlı kılan şeyler neler?
Kesinlikle ailem. Daha sonra arkadaş çevrem gelir. Futbol, Gezmek, Araştırmak, Konsol oyunları vs hayatımda sürekli olan şeyler.
- Bütün koşullar uygun olsa ve size bir iş kurma fırsatı verilse, nasıl bir şirketin patronu olurdunuz?
Kesinlikle turizm üzerine kurulu bir şirketim olmasını isterdim, zamanında elime bu fırsat geçti ama yaş olarak ufak olduğum zamanlardı o yüzden çok üzerinde durmadım.
- Bütün gününüzü evde geçirecek olsanız, sizi mutlu edecek hangi 5 aktiviteyi yaparsınız?
Evde zaman geçirmeyi çok severim.
1- Playstation Oynamak
2- Maç İzlemek
3- Evin balkonunda oturup saatlerce sosyal medyada gezmek
4- Kesinlikle yemek yapmak
5- Bu kadar şeyin üzerine evi dağıtmak
- Hayatınızı anlatan bir kitap yazılsa ya da film çekilse, adı ne olsun isterdiniz?
Zamansız Gidişler
- Karşınızdaki kişiyi tanımak için en çok hangi davranışına dikkat edersiniz?
Bayansa kesinlikle ellerine ve tırnaklarına bakarım. Daha sonra oturmasına kalkmasına bakarım. Yeri gelince konuşup konuşmadığına bakarım.
Erkek ise çok dikkat etmem. Ama iş görüşmesi veya her hangi bir yola çıkacaksam davranışlarından ziyade kafama yatkın olup olmadığına bakarım. Beni sıkıntıya sokacak boş konuşan biriyse iş ve her hangi bir ortamda bulunmam.
- Motive olmaya ihtiyaç duyduğunuzda, başvurduğunuz ilk yöntemler nelerdir?
Genelde kendime ödül vererek motive derim. Bu işi halledersem, işin sonunda tatile gitmek , Yurt dışına çıkmak, arkadaşlarımla zaman geçirmek vs vs diyerek kendimi motive ederim.
- Bir tatile mükemmel diyebilmeniz için nasıl olmalıdır?
Ben kesinlikle kalabalık yerleri sevmiyorum. Arkadaşlarımın ısrarı ile gittiğim tatillerden de zevk almıyorum. Havuz başında saatlerce zaman geçirir uyurum.
Ama benim için tatil Sessiz huzurlu doğa tatilleri. Karadeniz yayları her zaman ilk tercihimdir. Bir yayla evinde 1 hafta kalıp inanılmaz şekilde dinlenirim.
Ben teşekkür ederim