Mezarkabul Nickli Üyeden Alıntı
Muhsin Yazıcıoğlu'nun yaptığı sadece timsah gözyaşları idi. Halkı kışkırtan el ilanlarını Alperen Ocakları'nın dağıttığını herkes biliyor. Bana Muhsin Yazıcıoğlu'nu yüceltmeyin.
O el ilanları neredeymiş ben görmedim hiçbir yerde?
Arif Sağ'ın açıklamalarını dinlemediniz sanırım.Bbp'nin olaylara karışmadığını,saklanmalarına yardım ettiklerini ve güvenli bir şekilde emniyete götürdüklerini söyledi.Kaldı ki Sivas'da neredeyse ozaman birinci parti durumunda olan Bbp ve görevlileri o azılı kalabalık tarafından eyleme katılmadıkları için yuhlandılar.
Bbp el ilanı dağıttıysa alevi vatandaşlarımız tarafindan Temel tepki alırken,Bbp bugün bu inanıştaki insanların yoğun olduğu Sivas'da hala neden birinciliğe oynuyor?
Bir kişi bile parti binasından verilmeyecek diyen Yazıcıoğlu yerine,gazamız mübarek olsun diyerek Mücahit sloganlarıyla karşılanan,niye cam açmadılarsa diye dalga geçen Temel'i savunacak değiliz.Benim görevim değil diyerek hala katliam diyemiyor.Görevi değilse neden ogün orada topluluğa konuşma yaptı?Neden oradaydı?
Diğer bir husus,nihayet Atatürk'ün partisinde gerçek Atatürkçülerin kalmadığını anlayan birisini gördüm.
- “Vatan savunmasında gereğinden fazla merhamet, vatana ihanettir . . .”
Mustafa Kemal Atatürk
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.