Chen Açık Profil bilgileri Chen nickli üyeye özel mesaj gönderin Chen nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Albay Üyelik tarihi: 25 September 2019 Nereden: .. Mesajlar: 1.781 Konular: 344 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 153 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 44 Konu(lar) Alınan Beğeni: 567 Verilen Beğeni: 217 Nereden: .. İlişki Durumu: Yok Burç: Yay Takım: Besiktas Rep Gücü: 18 M.Can Asfuroğlu - Ben Kötü Değilim 03 July 2020 # 1 M.Can Asfuroğlu - Ben Kötü Değilim Yine yazdım yazdım çizdim attım Bir şarkıda daha seni anlattım İnsanlar der boşver aman Yine sordum baktım ah kara bahtım Umutlarımla seni aldattım Akmaz durur sensiz zaman Dualarım kabul olmuyor ama ben kötü değilim Her işte bir hayır var demeye de hiç hazır değilim Herkes akıllı sanıyor ama ben saf deliyim Zaten başka bir açıklaması olmaz böyle sevmenin Sırtımı verip sana güvenmeli miyim Bir hançer daha saplasan ölüme gider miyim Hayallerim ellerinde son nefesini verirken Ben yine bir nankörü sever/seçer miyim Ben aptalım yine seni severim Yine suçlayamadım kendime kızdım Hatalarımdan kuleler yaptım Bizi affettim desem yalan Dualarım kabul olmuyor ama ben kötü değilim Her işte bir hayır var demeye de hiç hazır değilim Herkes akıllı sanıyor ama ben saf deliyim Zaten başka bir açıklaması olmaz böyle sevmenin Sırtımı verip sana güvenmeli miyim Bir hançer daha saplasan ölüme gider miyim Hayallerim ellerinde son nefesini verirken Ben yine bir nankörü sever/seçer miyim Ben aptalım yine seni severim Dualarım hayal kalıyor artık iyi değilim Cevap Yaz