Chen Açık Profil bilgileri Chen nickli üyeye özel mesaj gönderin Chen nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Albay Üyelik tarihi: 25 September 2019 Nereden: .. Mesajlar: 1.781 Konular: 344 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 153 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 44 Konu(lar) Alınan Beğeni: 567 Verilen Beğeni: 217 Nereden: .. İlişki Durumu: Yok Burç: Yay Takım: Besiktas Rep Gücü: 18 M.Can Asfuroğlu - Gözlerine Nazır 03 July 2020 # 1 M.Can Asfuroğlu - Gözlerine Nazır Gözlerine nazır Ben eskiden böyle değildim Dertten kötü haberden bihaberdim Çocuktum büyüdüm belki evet Direnmeye bulamadan bir sebep Zamanla tükendim Mutluydum ama aptaldım evet Sevmeye bulamadan bir sebep Kendimi heba ettim Oysa ben sana dünden hazır Hayalim gözlerine nazır Evimin balkonunda Alnımın koyu yazısıyla/Rakımın son yudumuyla Kendimden geçiyorum Yatağımın baş ucunda Sigaramın koyu dumanıyla Hayattan vazgeçiyorum Ben eskiden böyle değildim Her nefeste gülümseyen biriydim Düşünmekle hata yaptım evet Durmaya bulamadan bir sebep Zamanı tükettim Mutluydum ama aptaldım evet Gerçeği göremeden bir sebep Arayıp tükendim Cevap Yaz