Melodram Açık Profil bilgileri Melodram nickli üyeye özel mesaj gönderin Melodram nickli üyeye ait bütün mesajları arattır we'll all become stories. Üyelik tarihi: 02 August 2018 Mesajlar: 3.659 Konular: 11 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 485 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 82 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1802 Verilen Beğeni: 1230 Rep Gücü: 26 Cevap: ForumDenizi Sohbet Odası 03 July 2020 # 1 rainbow6 Nickli Üyeden Alıntı İyiyim inşallah . Benim kaosum, kelebeğin kanadı gibi etki yaratmış olmalı ki, tüm dünya kaosa sürüklendi . Yok ya, kaos bitti. Keyifler gıcır. Bekarlık sultanlıktır ahaha. Tek sıkıntı sinemalar hala açılmadı, emekli albaylar gibi evdeyiz Sen ne ediyorsun. Görünmeyince dedim, herhalde karantina deyince yanlış anladı, direk stand by'a aldı kendini :d. Yar ben virüsün ta kendisiyim diye dolanıyorum ben ahaha. Virüse inanmayan bazı üslerimizle çekişmeli haller vs vs. Sokağa çıkma yasakları hariç hiç evde kalamamış biri olarak, gerginim, stresliyim Bilinmesi gereken şeyleri insanın kendisinin tatması iyidir. -hermann hesse- Cevap Yaz