Beste Açık Profil bilgileri Beste nickli üyeye özel mesaj gönderin Beste nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 12 July 2018 Nereden: Gökyüzü Mesajlar: 0 Konular: 351 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 35 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 27 Konu(lar) Alınan Beğeni: 0 Verilen Beğeni: 0 Nereden: Gökyüzü Burç: Ikizler Takım: Besiktas Rep Gücü: 9 Zakkum - Ben Ne Yangınlar Gördüm 21 July 2018 # 1 Sen bana bakma, İlk değil bu. Gidenin kazandığı Hileli bir oyun bu. Sen bana bakma Belki de en doğrusu bu. Ben sonbaharım, Döktüğüm son yaprak bu. Ben ne yangınlar gördüm, Öylece bırak beni. Sen ateşten korkarsın, Kaç kurtar kendini. Ben ne yaralar aldım, Hiç biri öldürmedi. Sen de git, Unut beni.. Ben ne yangınlar gördüm, Öylece bırak beni. Sen ateşten korkarsın, Kaç kurtar kendini. Ben ne yaralar aldım, Hiç biri öldürmedi. Sen de git, Unut beni.. Sen bana bakma, İlk değil bu. Gidenin kazandığı Hileli bir oyun bu. Sen bana bakma Belki de en doğrusu bu. Ben sonbaharım, Döktüğüm son yaprak bu. Ben ne yangınlar gördüm, Öylece bırak beni. Sen ateşten korkarsın, Kaç kurtar kendini. Ben ne yaralar aldım, Hiç biri öldürmedi. Sen de git, Unut beni.. Ben ne yangınlar gördüm, Öylece bırak beni. Sen ateşten korkarsın, Kaç kurtar kendini. Ben ne yaralar aldım, Hiç biri öldürmedi. Sen de git, Unut beni.. Cevap Yaz