Regex Nickli Üyeden Alıntı
İlk tanıştığımız 2012 yılını düşünüyorum da o zamanlar üniversitedeki ilk yılımdı. Zaman ne çabuk geçiyor, koskoca 8 yılı devirmişiz.
@Asrevya ile forum nezdinde başlayan diyaloğumuz, zamanla bir abla-kardeşliğe evrildi. Çok şiddetli tartışmalarımız ve irtibatımızı sonlandırdığımız zamanlar olmuştur ancak kendisi benim için her zaman değerli bir insan, abla olarak yerini muhafaza etmiştir. Öyle ki forumda olmadığı zamanlarda bile sık sık telefonda görüşürdük. Hatta bu forumların, kendisini yıpratmış olduğu olayları bizzat bildiğim için başka forumlardaki kişilerin; @Asrevya ablanın emektar yönünü, yüreğini, sevgisini kullanma isteğiyle istifade eğilimlerinin aksine; “abla boşver, forumlara girme hiç” demişliğim vardır. Çünkü kafasının rahat olmasını ve hep huzurlu kalmasını istedim. Kısacası aramızdaki samimiyet artık forumlardan çok öte.
Son zamanlarda buraya ara sıra uğraması da mutlu ediyor. Dik duruşla, doğru bildiğini savunma ve gelecek nesillere aktarma konusundaki başarısı yatsınamaz bir öğretmen. Emekli olacağı gün itibarıyla da yine boş durmayıp, bir şeylerle uğraşarak üretkenliğini sürdüreceğinden eminim. Seviliyorsun güzel yürekli insan.
Dipçe: Bu üye sözlüğü, daha önce kendisinin forumdan ayrılma kararı dolayısıyla kendi talebi doğrultusunda kilitlenmişti. Konuyu yeniden yoruma açıyorum.
Benim değerli kardeşim.

Sen ne kadar ince bir ruhsun, ne kadar özelsin geçmişimden kalanlar içinde.
Çok teşekkür ederim hassasiyetine. Hep dediğim gibi yaşının çok üstünde bir olgunluktasın. Mantık ve bilinç yönüne her zaman inanıyorum, senin ön görülerin fikir analizlerinin sonucunda isabetli çıkıyor.
Forumda olmasam da telefonla söyleştik, selamlaştık, hal hatırını eksik etmedin. Varlığını bilmek çok güzel.
Bugün buradaysam, yılların onca yaşanmışlığının terazisinde senin vicdanına duyduğum inanç vardır.
Seviliyorsun kardeşim. Huzurun, keyfin hep daim olsun.
Konu Asrevya tarafından (05 July 2020 Saat 23:03 ) değiştirilmiştir.
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.