Regex Nickli Üyeden Alıntı
Cem kardeşimle ilgili düşüncelerimi zaten konuda belirtmiştim. Şu koronavirüs vakaları biraz daha azalma gösterdikten sonra ilk buluşmamızda siyasi olarak hatrı sayılır bir abimizi ziyaret edip belki forumda fotoğraf bile paylaşabiliriz.
Siyasi demişken; kendisiyle ideolojik düşüncelerimiz tam olarak aynı değil. Ancak her zaman vatana, millî çıkarlara, Atatürk'e bağlı olup bu değerler ekseninde hayat görüşünü yansıtan insan benim gözümde adamdır. Vatanı sağdan seven de, soldan seven de aynıdır. Yeter ki bir insan hainlik yapıp, ülke aleyhinde düşünsel bir yola sapmasın. @Jön TüRk ile tamamen hemfikir olduğumuz nokta da bu. Bugüne kadar pek hararetli bir tartışmaya girmedik. Ama bir gün bu konularda tartışırsak bile, vatanın bütünlüğü esasının çerçevesinde bu gerçekleşir. Seviliyorsun kardeşim.
Gerek siyasi,gerekse de farklı hususlarda aklı başında,olgun,mantıklı görüşüp fikir alışverişi yaptığım nadir insanlardansın dostum.Konu ne olursa olsun kendini iyi anlatıp beni de aynı şekilde iyi anlıyorsun.
Yapacak işlerimiz çok,şu süreç biraz hafiflesin sırasıyla yapacağız Allah'ın izniyle (:
Eyvallah cansın.
- “Vatan savunmasında gereğinden fazla merhamet, vatana ihanettir . . .”
Mustafa Kemal Atatürk
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.