Zeze Nickli Üyeden Alıntı
Benim tanışıklığım belki yok ama tanımasam da, forumda bulunduğum süre boyunca @Asrevya ablanın ne kadar emektar, düzenli, değer bilen biri olduğunu gözlemledim. Tanımasan da, görmesen de buradan değerli biri geçmiş ve güzel izler bırakmış diyorsun. Burada olmayan bir çok kişinin paylaşımlarına denk geldim ama hiçbiri dikkatimi ve ilgimi çekmedi. Asrevya abla da biraz kendimi buldum. Benim gibi düzen seven, her şeyi sevgiyle yapan biri dedim.
Öğretmen olduğunu bilmiyordum, öğretmen olduğunu öğrenince ve tanıyınca saygım ve sevgim daha da çok arttı. "Öğretmen dediğin..." cümlesinin hakkını veren biri olduğuna hiç şüphem yok. Sanal da bile her şeyi ilmek ilmek işleyen, sevgiyle yapan birinin, öğrencilerine karşı da ne kadar özenli ve sevgi dolu olduğunu tahmin edebiliyorum.
Hep tanışma fırsatım olabilseydi diyordum, foruma daha geleceğini tahmin etmiyordum çünkü burada olduğum süre boyunca uzun bir süre görmedim buralarda ama tekrar iyi ki geldi. Ben Asrevya ablaya forumda bıraktığı izlerden aşina oldum. Emeğine, verdiği değere saygı duydum ve Regex'e de bahsettim bu hissiyatımı; Asrevya ablanın foruma bir sürü düzensiz, emeksiz konu açanlardan daha çok emeği olduğunu dile getirdim.
İnsan karşısındaki insanların yapmacık mı, samimi olduğunu hissediyor. Bazen farkında olmadan da birilerinin kalplerine dokunabiliyorsunuz. Ben Asrevya ablada ki o samimiyeti, içtenliği, sevgiyi hissettim.
İyi ki tanıdım, tanışma fırsatı buldum ablacım. İyi ki varsın, iyi ki burada sizlerleyim.
Sevgilerimle ablacım, kalbin hep gülsün.
Zezecim, güzel kardeşim.

Sen ne kadar değerli bir kalpsin ki hislerindeki o samimiyet ilmek ilmek yüreğime akıyor.
Allah senden razı olsun.
Bu foruma girişim senin o varlığın ile hissettiklerimdi.
Emeklerinin yansımasında canla başla bir güzellik akıyordu, değer veriyor değer katıyordun her şeye.
Ne söylesem yetersiz ama Allah kafi.
Çok mutlu ettin, Allah da seni hep mutlu etsin özel insan.
Sevgi ve şükranlarımla, iyi ki varsın.
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.