Chen Açık Profil bilgileri Chen nickli üyeye özel mesaj gönderin Chen nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Albay Üyelik tarihi: 25 September 2019 Nereden: .. Mesajlar: 1.781 Konular: 344 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 153 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 44 Konu(lar) Alınan Beğeni: 567 Verilen Beğeni: 217 Nereden: .. İlişki Durumu: Yok Burç: Yay Takım: Besiktas Rep Gücü: 18 Emre Aydın - Buralar Yalan 12 July 2020 # 1 Emre Aydın - Buralar Yalan Kapı çaldı, sen sandım, gördüm boşluğu aynada Bi şehir düştü, tam içimde özlemişim, anladım Biliyor musun? evimdin sen benim Ailemdin, nefesim, karanlıkta ellerimdin Kalk, gidelim, yanıyor zaman Kurtar, beni tekrar çıkar boşluğundan Kalk gidelim, buralar yalan, buralar yalan Öldürmedi, güçlendirmedi, hiç geçmedi, geçer sandım Gördüm kendimi, aynada, bi' yardım, çağrısıydım Biliyor musun? evimdin sen benim Ailemdin, nefesim, karanlıkta ellerimdin Kalk gidelim, yanıyor zaman Kurtar, beni tekrar çıkar boşluğundan Kalk gidelim, buralar yalan, buralar yalan Kalk gidelim, yanıyor zaman Kurtar, beni tekrar çıkar boşluğundan Kalk gidelim, buralar yalan, buralar yalan Kapı çaldı, sen sandım Kapı çaldı, sen sandım Kapı çaldı, sen sandım (buralar yalan) Kalk gidelim, yanıyor zaman Kurtar, beni tekrar çıkar boşluğundan Kalk gidelim, buralar yalan, buralar yalan Cevap Yaz