Mavi_Deniz Açık Profil bilgileri Mavi_Deniz nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Sivil Üyelik tarihi: 19 July 2020 Nereden: İstanbul Mesajlar: 54 Konular: 35 Cinsiyet:Bay Seslenenler: 7 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 0 Konu(lar) Alınan Beğeni: 9 Verilen Beğeni: 63 Nereden: İstanbul İlişki Durumu: Evli Burç: Aslan Takım: Besiktas Rep Gücü: 0 Kemal'im - İbrahim Sevindik 19 July 2020 # 1 KEMAL`İM Ülkemdeki insanları hayretle izledim Şöyle etrafıma baktım, şaştım, tanıyamadım Kara sakal, yeşil cübbe, başta sarık, alışamadım Gel Kemal`im gel ülken arıyor seni XXX Bana öğretilen din; gönüldedir, haldedir İnsan ayırmamalı, her yaratılan kardeştir Şimdi bu benlik neden, acep bilmem ne iştir Gel Kemal`im gel ülken arıyor seni XXX Dört kitabı bir tutmayan İslam olamaz Kul hakkıyla yola çıkan menzile varamaz Cahil hoca emri ile hedef vurulmaz Gel Kemal`im gel ülken arıyor seni XXX Yüce Tanrım akıl vermiş, fikir vermiş, yön vermiş Al yüce kitabını oku diye göz vermiş Kara cahil bu günlerde diken gibi boy vermiş Gel Kemal`im gel ülken arıyor seni XXX Yeşil bayrak açmışlar kurtardığın vatanda Küfrettiler adına toplanıp meydanlarda Ölmeye hazırız biz bu vatan toprağında Gel Kemal`im gel ülken arıyor seni XXX Övmek yerine bir gün anlasaydık biz seni Bin Kemal doğardı, aratmazdık hiç seni Yarın haykıracak elbet şu gençliğin gür sesi Gel Kemal`im gel ülken arıyor seni İbrahim SEVİNDİK Tekrar: http://www.forumdenizi.com/ataturk-k...-sevindik.html