Zeze Açık Profil bilgileri Zeze nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Yarbay Üyelik tarihi: 29 January 2020 Mesajlar: 21.125 Konular: 7356 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 627 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 37 Konu(lar) Alınan Beğeni: 5 Verilen Beğeni: 0 İlişki Durumu: ∞ Burç: Balik Takım: Galatasaray Rep Gücü: 70 Denetim Sürecinin Aşamaları Nelerdir? 22 July 2020 # 1 Denetim sürecinde 4 aşama bulunur 1- Müşterinin seçimi ve işin kabul edilmesi a-Müşteri kabul politikası ışığında gerekli bilgilerin toplanması. b-bir önceki denetçi ile görüşme c-Denetim anlaşma mektubunun yazılması. d-denetim sözleşmesinin imzalanması. 2- Denetimin planlanması a-Müşteri işletmeyi tanıma amacıyla faaliyetleri hakkında bilgi toplama b-Denetim programının hazırlanması c-Çalışma programının hazırlanması(işgücü ve zaman planlaması) 3- Denetim programının yürütülmesi a-İç kontrol sisteminin incelenmesi ve değerlendirmesinin yapılması b-denetim programında gerekli değişikliklerin yapılması c-Hesap bakiyelerinin doğruluğunun araştırılması d-toplanan kanıtları değerleme 4- Denetimin tamamlanması ve bulguların raporlanması a-Mali tabloların dürüstlüğü hakkında yargıya varılması b-Yargının şekillendirilmesi, denetim raporunun yazılması ve yayınlanması. Yüreğinizi güzelleştirin. Çünkü bir ömür sizinle... To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz