Melodram Açık Profil bilgileri Melodram nickli üyeye özel mesaj gönderin Melodram nickli üyeye ait bütün mesajları arattır we'll all become stories. Üyelik tarihi: 02 August 2018 Mesajlar: 3.659 Konular: 11 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 485 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 82 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1802 Verilen Beğeni: 1230 Rep Gücü: 26 Cevap: melo ft. dram - forum denizi 23 July 2020 # 11 Pika Nickli Üyeden Alıntı Lutfen bana gorumce demeyiniz ben sizi bir abla gibi goruyorum hic ablam olmadı benim... Abla sefkatinden mahrum kaldim ben... Begenin arkadaslar uste kalsin yorumum... melo ablanın pirensesleri sayfamıza bekliyoruz seni de. arkadaşlar lütfen pika'nın yorumlarını beğenin üstte kalsın... Zeze Nickli Üyeden Alıntı Dileklerin her zaman kabul olur mu Mesajını beğendim sırf ettiğin dilekler için Şaka şaka Yorumunu cidden beğendim Sınavdan 100 almasam da olur, 60 ı geçsem yeter bana ahaha çok şey bi insanımdır ne denir ki bu konuda, iyi hislerle söylediğim şeyler nihayetine kavuşur. aleyna tilki gibi konuştum, iyice kaptırdım Bilinmesi gereken şeyleri insanın kendisinin tatması iyidir. -hermann hesse- Cevap Yaz