eLfida Açık Profil bilgileri eLfida nickli üyeye özel mesaj gönderin eLfida nickli üyeye ait bütün mesajları arattır ~ponçikhanım~ Üyelik tarihi: 12 May 2020 Nereden: Denizli Mesajlar: 534 Konular: 11 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 80 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 16 Konu(lar) Alınan Beğeni: 306 Verilen Beğeni: 295 Nereden: Denizli İlişki Durumu: Nisanli Burç: Basak Takım: Turkiye Rep Gücü: 15 Cevap: ForumDenizi Sohbet Odası 26 July 2020 # 11 Regex Nickli Üyeden Alıntı Tek benim kararımla olsa el altından hallederdik de abi, şimdi sen daha kurtulmadan başvurduğu için otomatik olarak kriterlerden birini karşılamamış oluyor. Bu durumda başvuru kendiliğinden yok hükmünde sayılıyor. Oylamaya bile sunulamaz. Bunu şimdi gördüm. Oylamaya dahi giremeyen bir eLfida yapmışlar sjxjwnıxsj o zaman özel üye oliim, değerli üye, can üye bişey yapın bana özel Absent Nickli Üyeden Alıntı Sülük gibi abi ya, bende başka bi şekilde kurtulamam ki @eLfida belasından Vay arkadaş ne çok istiyormuşsun benden kurtulmayı (tripli surat) o zaman ben Bi gidip intihar edip geliyorum To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz