Melodram Nickli Üyeden Alıntı
adamlar ekonominin uçuşta olduğunu buzdolabı satışıyla açıklıyor, gerisine şaşırmamak lazım. çok tehlikeli bir ruh hali içindeler, sonradan da çıkıp ahmet davutoğlu gibi bunları eleştirirler. fahrettin koca ettiği yemini bile hükümet uğruna yemiş bir sağlık bakanı, elbette ki birbirlerini yağlayıp ballayacaklar. ama dolar böyle uçmuşken, altının yanına yaklaşamıyorken, işsizlik, yoksulluk her gün artarken hala neyi güzelliyorsunuz. hadi bunlar güzelledi savunan nasıl savunuyor. doyurdukları adamlar dışındakilerden bahsediyorum, inanılmaz bir durumdayız. yokuş aşağı gidiyoruz,, fren patlamış ama arka koltuktan biri diyor ki ''olsun bu hızla gidersek indiğimiz yokuşun çıkışını tırmanabiliriz''
akıl sağlığı dilerim.
En son RTE'nin açıklamalarından sonra, AKP tamamen bitmiş dedim. Buzdolabı komedisi ile resmen siyaset üretemez hale gelmişler ki, bu işin daha kışı var!!. Şimdiki zamandan 4x katmerli girecek/geçecek. (iflaslar, işsizlik, zamlar v.s vs.)

Hele ki, düne kadar hain dediği Meral hanıma yalvarmaları tam bir komedi . İşler kesat sanırsam oy konusunda .

AKP, rant partisi. Şimdiden birbirlerini yemeye başladılar. Bunların sonunu şuna benzetiyorum artık;