Jön TüRk Açık Profil bilgileri Jön TüRk nickli üyeye özel mesaj gönderin Jön TüRk´nin Web Sitesini ziyaret edin Jön TüRk nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 27 January 2020 Nereden: Başkent Mesajlar: 19.731 Konular: 918 Cinsiyet:Bay Seslenenler: 230 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 47 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1045 Verilen Beğeni: 974 Nereden: Başkent İlişki Durumu: Yok Burç: Boga Takım: Trabzonspor Rep Gücü: 61 Buray - Kehanet 12 August 2020 # 1 Yalan söyledin, bu kadar da beklemezdim Yalan söyledin, beni zaten iplemezdin Uçurumdan atlar gibi, mayınlarda patlar gibi Cehennemi nasıl hissettim gitmedim Yalan söyledin, bu kadar da beklemezdim Yalan söyledin, beni zaten iplemezdin Uçurumdan atlar gibi, mayınlarda patlar gibi Cehennemi nasıl hissettim gitmedim Vur, kahretsin beni aşkın Belki o zaman kendime gelirim Sen affet beni Allah'ım Bu aralar kötülere meyilim Ne isyandayım, ne firardayım Duruyorum yamacında bir kumardayım Ne ihtişamım, ne ihtirasım Bu bir kehanet galiba gör zarardayım Yalan söyledin, bu kadar da beklemezdim Yalan söyledin, beni zaten iplemezdin Uçurumdan atlar gibi, mayınlarda patlar gibi Cehennemi nasıl hissettim gitmedim Vur, kahretsin beni aşkın Belki o zaman… “Vatan savunmasında gereğinden fazla merhamet, vatana ihanettir . . .” Mustafa Kemal AtatürkTo view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz