Jön TüRk Nickli Üyeden Alıntı
Trabzon yıllardır 1461 başta olmak üzere şehirden genç çocuklar çıkardı.Oynattı ve şuan bu çocukların çoğu anadolu takımlarında oynuyor - oynadı.Millet yüksek maliyetle saçma sapan transferler yaparken Trabzon gençlere yöneldi.En bombasıda ciddi rakama satılan Yusuf oldu.Şimdi de Uğurcan,Ömür,Parmak gibi çocuklar satılacak.
Bunların yanında da 750bin gibi komik rakama kiralanan ligin en değerli oyuncusu Sorlothdan da ciddi kar elde edilecek.Ekubanı saymıyorum bile...
Ama ne hikmetse Ts kar elde edemiyor, damat yardım ediyor (:
Ama ligde hakemler tarafından en az kesilen takım akbilspor,şampiyon olan akbilspor ((:
1461 projesi güzel bir proje idi. Ben doğru değerlendirilemediğini düşünüyorum. 1461 takımı Trabzonspor'un yansıması olmalıydı. Trabzon Süper Lig'de hangi taktikle oynuyorsa 1461 de aynı taktikle oynamalıydı. Gerçi bu sistemin yürüyebilmesi için, kulübün kendi sisteminin olması gerekiyor. Teknik direktör değiştikçe, sistem değişiyor. Onun yerine sisteme göre teknik direktör alınmalıdır.
Yine de son bir yıl içindeki teknik direktör değişikliklerini benim söylediğim mantıkta yaptılar. Gerçi ben Ünal Hoca'nın kalmasını tercih ederdim. Yine de sistemi komple değiştirecek teknik direktörler, yerine antrenör kadrosundan sisteme aşina isimler tercih edildi. Trabzon kadro ve sistem istikrarını sürdürebilirse başarılı olur. Özlediği şampiyonluğa ulaşabilir.
Kaç para, kaç yalan, bedeli nedir yaşamanın?