Zeze Açık Profil bilgileri Zeze nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Yarbay Üyelik tarihi: 29 January 2020 Mesajlar: 21.125 Konular: 7356 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 627 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 37 Konu(lar) Alınan Beğeni: 5 Verilen Beğeni: 0 İlişki Durumu: ∞ Burç: Balik Takım: Galatasaray Rep Gücü: 70 Cevap: ForumDenizi | Şiir Denizi 29 August 2020 # 1 Kalbim Uzun Menzilim Benim Ben ona dedim ki Suyun üç hali var Dördüncüsü sensin. Taşların saltanatında Bir gönül iklimiyim Ağzımda esensin. Rüzgârla yaprağın aşkı Neyse dört mevsim Öyle süreceksin. Eşiğinde duracağım Yıpranmış ve kirli Kirpiğinle sileceksin. İnsan adım atmazsa Gidemez ki iyiliğe Hüznümü düzeltensin Benim geldiğim geçmiş Çok açık bir yazıdır Parmağınla okuyansın. Zamanı saymayı Yeniden öğreniyorum İbresin çekisin yelkovansın. Kalbim Uzun menzilim benim Yolumu karşılayansın. ben ona dedim ki Bütün kuşlar tünedi Göğsümdeki tek kanatsın. Şükrü Erbaş Yüreğinizi güzelleştirin. Çünkü bir ömür sizinle... To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz