ozaman bu sizdeki sorun değil bu bir kural mesaj zaman aralığı dakika muhabbeti ard arda yazma olayı..

benim Chrome den deme sebebim Chrome bir güncelleme yaptı mobilden.. 5 gündür telefondan forumlara yazamıyordum
derken'' şöyle bir olay oluyordu..
yazım editörüne bu xenforo ve vbulletin içinde geçerli mobilden..
editöre yazınca yanlış yazdığımda sildiğimde silmeye bastığımda klavye kayboluyordu.
veyahutta yazıyorsun klavye işliyor ama yazım editörüne geçmiyordu.. bu yüzden telefona format attım aynı şeyler dahada beter oldu..
genel Chrome şikayetlerine bakarsanız demek istediğimi anlarsınız Chrome dil paketleriyle ilgili yanlış unicode güncellemesi yapılmış..
başka tarayıcılarda kesinlikle sorun sıkıntı yok sadece mobil versiyon Chrome tarayıcıda var bu.. yalnız büyük bir geneli sorun yaşarken bir az bir kısımıda sanırım telefonda kullandığı güncellenmeyen sürümden dolayı sıkıntı yaşamıyor..
xenforo agırlıklı sistem kullandığım içinde sadece o sistemde hata alıyorum sanıyordum ama çevre tanıdıklarım olsun ki burdada öyle sorun yaşadım ona istinaden sizin burdaki sorunu okuyunca öyle yazdım (:
bu güncellemenin bir an önce gerçekleşmesi gerekiyor insanın çıldırmaması elde degil.