Tomris Açık Profil bilgileri Tomris nickli üyeye özel mesaj gönderin Tomris´nin Web Sitesini ziyaret edin Tomris nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 09 December 2017 Nereden: ᴛᴙ Mesajlar: 17.940 Konular: 10832 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 279 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 70 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1 Verilen Beğeni: 0 Nereden: ᴛᴙ İlişki Durumu: Yok Burç: Basak Takım: Besiktas Rep Gücü: 46 Cevap: Şiir Kokan Kadın 14 December 2017 # 1 ... Kırıyorum kendimi bazı geceler . Bu gece de onlardan sadece biri .. İçimdekileri anlatacak kimse yok , içimdekinin bunu anlayacak hâli hiç yok ... Gözlerin odamın içerisinde koşuşturuyor , çarparak aklıma ve dökerek kalbimi , hayal kırıklığımın avucuna .. Kulağımda çınlayan sesini susturmak için konuştum kendimle . Ama ben bile dinletemedim kendi dediğimi , kendime .. '' İlle de adın '' dedi kalbim , '' Bir başkasını deneyebiliriz '' dedi dudağım , '' Yeter '' dedi aklım , '' Yetmedi mi bunca şey ? '' dedi bana göz kırparak , sancılarım ... Kınıyorum kendimi bazı geceler . Bu gece o kınamaların en sadesi .. '' Sadece Sen '' dediğin günlerin , - Nasılsın ? dememek için çuvala girdiği dönem bu ! Yokluğunun bile haberi yok , odamdaki varlığından ve duvara kurduğum darağacında resmini gözlerimin içine sallandırdığımdan .. Bazı geceler demeyelim , çoğu gece , hadi bırakalım mütavaziliği her gece andım seni .. Bu arada , bir an bile düşündüysen beni , helal ettim gitti , içimdeki yerini ... Olcay Derecik To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Güzel günler yakın. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz