Papatya Nickli Üyeden Alıntı
Amin. Bizimde annemle testimiz pozitif çıktı atlatmaya çalışıyoruz derken babama da geçti. O da bayıldı, durumu ağırlaştı virüs ciğerlere kadar yayılmış ve kronik rahatsızlığı var babamın hastanede yoğun bakımda tedavi ediliyor. Gerçekten çok ciddi insanın anı anını tutmuyor ve normal gribe de hiç benzemiyor tam olarak iyileştim diyemiyorsun birden durumun kötü oluyor. Size de çok geçmiş olsun. Allah şifa versin yengenize, Allah tekrarından korusun.
Size de geçmiş olsun. Inşallah hepiniz atlatırsınız. Çok zor bir durum gerçekten. Ama bizim ülkemiz insanları dibine kadar gelesiye akıllanmaz malesef. Bununla yaşamayı öğreneceğiz, yapacak hiçbir şey yok. Hacettepe üniversitesi aşı denemelerine başladı diye duydum. Güzel haber elbet ama tam verim için en az 1 yıl gerek ve bu binlerce insanın ölmesi demek.

Dışarıya çıkıyoruz, maskemizi düzgünce takıyoruz değil mi? Etrafınıza bir baksanıza? Kaç kişi düzgün takıyor? Dikkat ediyorum hepsi ya çene altı yapıyorlar ya da ağızlarını kapatıp burunlarının altında bırakmış. "Heeey! o virüs burun ve göz aracılığı ile de ciğere ulaşabiliyor!" diyesim geliyor gerçekten. Yani hiç takmamaları ile eşdeğer..