Hani demişsin ya;

Kaleyi sattım, filler isyanda, vezir intihar etti. Bu arada atları da serbest bıraktım. Çevremdeki piyonlardan zaten medet ummadım. Şimdi şah olduğunu düşünen varsa buyursun hamle yapsın.
Bak hamle yapıyorum. 2-3 saat önce yazdığımı buraya da yazıyorum. 7/24 takiptesin çünkü. İyi oku.

Burayı okuduğunu ve takip ettiğini biliyorum. Özellikle buradan yazıyorum ki ipucunu al. Eğer biraz daha zorlarsan kendi platformun üzerinden bir bayana defalarca kez reddedilmene rağmen nasıl yavşadığını dökerim. Hep birlikte klavye delikanlısının sapıklık ve yüzsüzlük serisini izleriz.

Bak senin kendi forumundan diyorum. Yani Read PMs değil, TeamViewer. Ayıqqsss Sen öyle yokluk içerisinde antisosyalliğin doruklarında olan bir insansın ki daha karşındaki bayanı görmeden, siması hakkında bile en ufak bir fikrin olmadan; "Sen kapalı mıydın?" diye soracak kadar. Kadın olsun da nefes alsın yeter değil mi? Bu da ikinci ipucu. Bir dahakinde iplerin uçlarından seni düğümleyerek sözü kamuoyuna bırakacağım.

Küçük bir dipçe: Hakikaten sana kız bulalım da 5 defa reddedene salça olmaktan vazgeç. Gurursuz, erkekliğin kara lekesi.