Konu
:
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca
Tekil Mesaj gösterimi
rainbow6
Açık Profil bilgileri
rainbow6 nickli üyeye özel mesaj gönderin
rainbow6 nickli üyeye ait bütün mesajları arattır
Binbaşı
Nereden:
Andromeda
Konular:
663
Seslenenler:
188
Mesaj(lar)
Etiketleyenler:
63
Konu(lar)
Alınan Beğeni:
1273
Verilen Beğeni:
867
Nereden:
Andromeda
İlişki Durumu:
Yok
Burç:
Boga
Takım:
Fenerbahce
Rep Gücü
:
49
Cevap: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca
01 October 2020
# 7
Konuya uzun zamandır yazacaktım ama birikmesini bekledim. Ben en baştan beri bu kişiye güvenmediğimi, sürecin iyi yönetilmediğini söylerken, bu forumda bir kaç arkadaş ile tartışmıştık
.
Sonuç itibari ile yine haklı çıktım
. Kendisi AKP'li
. Mucize mi bekliyordunuz.
Ama asıl üzücü olan, kendisine muhalif diyenlerin bile algıya kapılıp "fahrettin reis" demesi idi. Valla ak troller hikaye, asıl sıkıntı bu muhalif kesim bence. AKP'nin benzini bunlar. Hemen rüzgara kapılıp gidiyorlar.
İşin siyasi kısmını kenara bırakırsak, dün söyledikleri ile ortaya çıkan skandaldan sonra bakana destek verenler ne düşünüyor çok merak ediyorum.
Zira
dün aleni olarak bırakın vakaları gizlediklerini, komple hiç açıklamadıklarını
, pozitif olanların açıklanan verilerden sunulmadığını hatta daha da korkunç olanı,
dünyada eşi benzeri olmayan bir uygulama ile sadece hastanede yatan pozitifleri açıkladıklarını
ifade etti.
Bu cidden korkunç bir itiraf. Günlük
30 bin vaka var diye belgeleri ile
açıklayanlara ise yalan dedi ama
günlük vaka sayısını yine açıklamadı
.
Bugün ise bir tweet atmış. Mücadele falan filan,
ulusal çıkar
diye bir şey demiş. Yani anlayacağınız, yalanımız ortaya çıktı, vakaları ulusal çıkar için açıklamadık demeye getiriyor.
İnanılır gibi değil!!.
Başlık itibari ile sağlık Bakanı Fahrettin Koca değil de, AKP Bakanı Fahrettin Koca demek daha doğru
.
https://www.forumdenizi.com/forumden...ak-tweeti.html
https://www.forumdenizi.com/forumden...-degildir.html
"
Ne zaman ki en sevdikleriniz yanıltır sizi, ne zaman ki birer birer düşürür herkes maskesini , ne zaman ki yalnızlıktaki o muhteşem gücü keşfedersiniz ,işte o zaman başlarsınız gerçekten yaşamaya.
"
charles bukowski
Cevap Yaz