hayır tam olarak anladıgım şey aslında.. bunu haber programlarındada böyle lanse ettiler .. 3 - 4 saat önce halk olarak tabir ettiğimiz dışarıdaki insanların konuşmasına denk geldim.. bizim burası nasıl desem ilkeli bir kesimi barındırıyor... direk chp demek istemiyorum ama nasıl desem yani kültür seviyesi yüksek bir mahalledeyiz .. genel olarak ilçemiz teksas gibi olsada mahallemiz biraz şeydir.. anla işte kibar bilgili hani Gerçek atatürkçü denile bilecek kişilerin olduğu yer.. bu muhabbet döndü dışarıda bir yönetici mevzusu vardı.. dedi insan görün çağdaşlık görün dedi espirili bir şekilde kendiside izmirli hani.. dedi bak dedi la lo gardaş gibi anam ölüyom gibi cümleler değil.. kedim nerede kuşum nerede diyorlar dedii.. bende dedimki insan düşünmeyen hayvanı düşünse ne olur . hoş ya hayvan sevmeyende insan sevmez derler ama ne alaka abi dedim orda bir muhabbet döndü 1' değil 2 değil katılanlarda oldu ordan esinlendim birde forumlarda sitelerde görünce aslında anladığım gibi anlamış oldugumu anladım... yani hocam ben senin dediğini anladımda sen benim provokatif şekilde anlatılmak istendiğini sen anlamadın galiba.. bunu kullanıyorlar