Oradan üstü kapalı ahkam kesmek, yargılamakla olmaz. Ve sonrada lafı çarpıtarak da olmaz.

Benim duygusal olarak yaptığım bir yorumla dalga geçme hakkını vermem sana!
Sen beni tanımazsın ben seni tanımam. Benim üzerimden duyar kasma!

Ben haber konusunda o yorumu siyaset yapmak için yazmadım bu bir.
İkincisi o yorumu yazarken insani olarak orada yaşayanlara üzüldüğüm için yaptım.
Hiçbir partiyi tutmam. Hangisinin hatasını görüyorsam da eleştiririm. Böyle bir günde siyaset yapmadım aksine böyle bir günde keşke Van'da değil İzmir de olsaydı dedim insani olarak. Adam Cumhurbaşkanı sen ben mi ki programını değiştiremeyecek? Keza değiştirdiği de oluyor.

Her neyse konum bu değil. Ben genel bir yorum yaptım orada bu sene yaşanan olumsuzlukların yanında olabilen güzel şeylere de vurgu yapmaya çalıştım. Ama zihin farklı çalıştığı için direk her yorumu siyasi algılıyorsun.

Benim haber konusunda son paragrafta yaptığım yorum altta alıntıda... Burada anlatmak istediğimi sana anlatayım. Belki daha iyi algılarsın. Bu gözlerimiz neler gördü derken bu sene o kadar olumsuz şey yaşandı ki anlamında dedim.
İzmir'de enkaz altında kalanlar bilinçli derken; enkazın altındayken bile metanetli davrandıklarını gösterdiler. Ama insanımız her zaman ki gibi bilinçsiz bir sürü deprem oluyor ama öğrenemediler hala arama kurtarma ekiplerinin işlerini zorlaştırıyorlar. İnci'den bahsettim çünkü insanoğlu o değer vermediği köpeklere muhtaç oluyor. Ve köpeklere değer vermeyenler İnci'den ders almalı anlamında dedim... Bunun neresinde siyaset!
Bir de evcil hayvanı olmayan ailesi ölene cahil saftası laftası ve kalıpı giydirmeyin gibi bir laf etmişsin. Ben böyle bir laf etmedim. Lafımı çarpıtmışsın. Zaten açıkladım. Sana açıklama yapmak zorunda değilim ama iddiaların o kadar çirkin ki. Ben memleketimin her köşesinde ki her insanı seviyorum. Benim insan sevgimi, hayvan sevgimi yargılayıp kirli düşüncelerinle farklı noktalara çekemezsin.
Bu gözlerimiz neler gördü bu sene.
İzmir'de enkaz altında kalanlar herkesten daha bilinçli olduğunu gösterdi.
16 yaşında enkazdan çıkarılan İnci önce köpeğimi çıkarın diyerek insanlık dersi verdi. Ve bizim ülkede köpeklere ne eziyetler edilirken ve onları korumayı beceremezken.
Gelelim senin benim yorumum üzerinden geçtiğin hayvanlar ile ilgili dalgaya... Ben senin dalga malzemen değilim. Senin arkadaşın vesaire muhattabın hiç değilim.
Kendince akıl dağıtıyorsun, aklını kendine saklasan bence çok doğru olur. Çünkü dünya senin düşüncelerin etrafında dönmüyor. Benim İnci'ye duygulanmam kadar doğal bir durum söz konusu olamaz insani duygulara sahip olduğum için. Güya şimdi siyasetin zamanı değil diyorsun ama İzmir'lilerin hayvan sevgisiyle benim lafım üzerinden dalga geçiyorsun.
birde paylaştılan konu saçma bir kere... ne yazıyordu satırda insanlık gördük izmirde neymiş köpeğim var var kedim var ne içiyo la bunlar şakamısınız siz .. insan ölüyo neyin peşindeler
Dediğim gibi ne sen beni tanıyorsun nede ben seni. Ben forum alemlerinde tanıdığın sahte, yalaka, menfaatçi, korkak kişilere benzemem! Bana bulaşma! Sana yazma sebebim muhattap aldığım için değil fikirsiz fikirsiz konuşmaya devam ettiğin için.
Bir de haber konusunda yazdıklarınla bu konu da yazdıklarını o kadar çarpıtmışsın ki kendinle çelişiyorsun.