Turan Açık Profil bilgileri Turan nickli üyeye özel mesaj gönderin Turan nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Albay Üyelik tarihi: 15 March 2020 Mesajlar: 9.550 Konular: 4799 Cinsiyet:Bay Seslenenler: 73 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 38 Konu(lar) Alınan Beğeni: 772 Verilen Beğeni: 698 Burç: Kova Takım: Trabzonspor Rep Gücü: 19 Ekin Ekinci - Gel Artık şarkı sözleri 15 November 2020 # 1 Elde var hüzün Bu kaçıncı sürgün Devrilsin boyun posun Yerle bir olsun hükmün Yaksan yıksan ne olur Ne kadar cürmün Zararın anca kendine Benim için külsün Git başımdan Lütfen git başımdan Seviyorum hâla Tekrar sana inanamam Git başımdan Lütfen git başımdan Çünkü vazgeçemem senden Sevdim çocuk yaşımda Sen orda yabancısın Evinden uzaktasın Gururum umrumda değil Gel artık Karardı gökyüzü Birazdan iner yağmur Saat bi’ hayli geç oldu Ben mağdur Sen orda yabancısın Evinden uzaktasın Gururum umrumda değil Gel artık Karardı gökyüzü Birazdan iner yağmur Saat bi’ hayli geç oldu Ben mağdur Elde var hüzün Bu kaçıncı sürgün Devrilsin boyun posun Yerle bir olsun hükmün Yaksan yıksan ne olur Ne kadar cürmün Zararın anca kendine Benim için külsün Git başımdan Lütfen git başımdan Seviyorum hâla… Cevap Yaz