Tomris Açık Profil bilgileri Tomris nickli üyeye özel mesaj gönderin Tomris´nin Web Sitesini ziyaret edin Tomris nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 09 December 2017 Nereden: ᴛᴙ Mesajlar: 17.940 Konular: 10832 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 279 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 70 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1 Verilen Beğeni: 0 Nereden: ᴛᴙ İlişki Durumu: Yok Burç: Basak Takım: Besiktas Rep Gücü: 46 Raviş - Yara Şarkı Sözü 14 December 2017 # 1 Sevgilim duyuyor musun? Yoksa kalbin unuttu mu o şarkıyı? Dinmiyor görüyor musun kalbimizdeki bu sızı Ah sen biliyor musun? Yokluğundaki şu korkunç yalnızlığı Bir sabah dönersin diye ben Açık bıraktım kalbimin kapılarını Sen yerini yadırgayan Ürkek bir yaraya dönüşüverdin ya kalbimde Ben kabuk bağlayıpta gitmeyesin diye Kanatıp durdum seni düşlerimde Sen yara da olsan kal Hep böyle kal ne olur Hep böyle kal benim içimde Ben bilirim ki senin Her halin bana Yaradanımdan hediye To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Güzel günler yakın. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz