Tomris Açık Profil bilgileri Tomris nickli üyeye özel mesaj gönderin Tomris´nin Web Sitesini ziyaret edin Tomris nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 09 December 2017 Nereden: ᴛᴙ Mesajlar: 17.940 Konular: 10832 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 279 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 70 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1 Verilen Beğeni: 0 Nereden: ᴛᴙ İlişki Durumu: Yok Burç: Basak Takım: Besiktas Rep Gücü: 46 Feride Hilal Akın - Bilir Mi Şarkı Sözü 14 December 2017 # 1 Söz ağızdan çıktı bir kere Anladım gönülde vardı Şimdi bana yalnız Gitmesi kaldı Ne yazık ki hakim bey Bir ifadem, bir müdafam yok Sadece dört satırlık Son sözüm kaldı Bilir mi? Yerime gelen kıymetini bilir mi? Bu insan cennete mevlaya küsen değil mi? Benim gibi koklar mı derinden? Bir ömür boyunca doyar mı? Bilir mi? Solmaya değer mi? Şimdi sen bir yabancı gibi, Ben seni ellerimle sularken.. Bilir mi? Yerime gelen kıymetini bilir mi? Bu insan cennete mevlaya küsen değil mi? Benim gibi koklar mı derinden, Bir ömür boyunca doyar mı…? To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Güzel günler yakın. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz