Darksaga Açık Profil bilgileri Darksaga nickli üyeye özel mesaj gönderin Darksaga nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 14 December 2017 Nereden: Gerçeğin Ruhu Mesajlar: 539 Konular: 45 Cinsiyet:Bay Seslenenler: 26 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 14 Konu(lar) Alınan Beğeni: 59 Verilen Beğeni: 17 Nereden: Gerçeğin Ruhu İlişki Durumu: Yok Burç: Koc Takım: Besiktas Rep Gücü: 0 Cevap: Regex 24 July 2018 # 21 Kendisini çok tanımıyorum. İlk kez bu forumda denk geldim. Hiç özel sohbetimiz olmadığı için izlenimlerimi yazayım.. Öncelikle Sith nickinde tanıdığım kadarıyla iyi, sempatik biriydi. Duyguyla baya uyumlulardı. Forumla baya ilgileniyordu falan teknik olarak.. Regex nickinde bazı saçma davranışlarına şahit oldum Yok beni araştırmış falan ajan gibi asdfg Forumuna üye olmamı kafasına falan takmış Başlarda olumsuz biri olarak görsem de şuan nötrüm ama bu arkadaşa karşı.. ^^ Bundan sonra merak ettiğin bir şey olursa hakkımda sorabilirsin ^^ Sith hali daha iyi bence.. Neyse iyi yönlerini yazayım -Aktif bir forumcu, ilgili.. -Teknik bilgisi iyi -Atatürkçü, Cumhuriyeti seviyor.. -Yazım kurallarına dikkat ediyor -Tanınan popüler bir üye.. -Düşüncelerini, duygularını paylaşmayı seviyor.. Tanıdıkça yine karalarım. Cevap Yaz