Zeze Açık Profil bilgileri Zeze nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Yarbay Üyelik tarihi: 29 January 2020 Mesajlar: 21.125 Konular: 7356 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 627 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 37 Konu(lar) Alınan Beğeni: 5 Verilen Beğeni: 0 İlişki Durumu: ∞ Burç: Balik Takım: Galatasaray Rep Gücü: 70 Sinem feat Mustafa Güngece - Aşk Duası 15 December 2020 # 1 Seni gördüğümde başladı Hayatım yeni baştan Öyle güzel, öyle masumdun ki sana Baktım hiç göz kırpmadan Dedim işte burda diğer yarım Tarifi duruyor karşımda aşkın Seni bana yazmış Mevlam şükürler olsun Leyla ile Mecnun ikimizi kıskansın Herkes duysun, ilan ediyorum Seni her şeyden çok seviyorum Son nefesime, son günüme kadar Kollarında yaşlanmak istiyorum Herkes duysun, ilan ediyorum Seni her şeyden çok çok seviyorum Son nefesime son günüme kadar Kollarında yaşlanmak istiyorum Yüreğinizi güzelleştirin. Çünkü bir ömür sizinle... To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz