Han Açık Profil bilgileri Han nickli üyeye özel mesaj gönderin Han nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Binbaşı Üyelik tarihi: 09 December 2020 Nereden: Huzur Mesajlar: 2.778 Konular: 1988 Cinsiyet:Bay Seslenenler: 35 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 3 Konu(lar) Alınan Beğeni: 265 Verilen Beğeni: 114 Nereden: Huzur İlişki Durumu: Yok Takım: Besiktas Rep Gücü: 8 Bu Hadisi Düşündüğümde, Kurtuluşum İçin Bana Yeter 29 December 2020 # 1 Anlatıldığına göre dört yüz hocaya hizmet edip onlardan ders almış olan Ebübekir eş-Şiblî -Allah’ın rahmeti onun üzerine olsun- şöyle demiş: “Ben, dört bin hadis öğrendim. Ancak bunların arasında biri vardı ki, diğerlerini bir kenara bırakıp sadece onu hayatımda uygulamaya çalıştım. Çünkü bu hadisi düşündüğümde, kurtuluşum için bana yeteceğini anladım. Üstelik bu hadis geçmiş ve gelecek bütün ilimlerin özetini kapsıyordu. Bu nedenlerden dolayı ben sadece bu hadisle yetindim. Şöyle ki, Rasûlullah (sav) sahâbesinden bazılarına şöyle buyurmuş: ‘Kendisinde ikamet edeceğin kadar Dünya ve kendisinde baki kalacağın kadar Ahiret için çalış; kendisine olan ihtiyacın kadar Allah’a ibadet et; Cehennem ateşine dayanabileceğin kadar günah işle, ” To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz