Han Açık Profil bilgileri Han nickli üyeye özel mesaj gönderin Han nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Binbaşı Üyelik tarihi: 09 December 2020 Nereden: Huzur Mesajlar: 2.778 Konular: 1988 Cinsiyet:Bay Seslenenler: 35 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 3 Konu(lar) Alınan Beğeni: 265 Verilen Beğeni: 114 Nereden: Huzur İlişki Durumu: Yok Takım: Besiktas Rep Gücü: 8 Düşüncedeki İyiliğin Sevabı 30 December 2020 # 1 Peygamberimiz (s.a.v) diyor ki: Kişi, kıyâmet günü Allah’ın huzuruna getirilip hesaba çekildiğinde günahları çok, iyilikleri az olup da Cehenneme girmeye hak kazandığı vakit tam Cehenneme a-tılmak üzere iken yüce Allah (c.c.) şöyle seslenir: “Ey meleklerim.. Kulumun amel defterini iyice gözden geçirerek dünyada iken işe yarar bir iyilikte bulunup bulunmadığına bakın. “ Melekler amel defterim iyice gözden geçirerek, “Ey Rabbimiz, işe yarar bir iyilik bulamadık” diye cevap verirler. Bunun üzerine yüce Allah (c.c.) ikinci defa şöyle seslenir: “Ey meleklerim! Kulumun bir iyiliği var. O da kulumun geceleri, bana ibadet ve tâat etmeyi arzu edip de uykusu bastığından bir türlü bu arzusunu yerine getiremeyişidir, işte bugün ben onu bu temiz niyeti beslediğinden ötürü affettim.” To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz