Han Açık Profil bilgileri Han nickli üyeye özel mesaj gönderin Han nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Binbaşı Üyelik tarihi: 09 December 2020 Nereden: Huzur Mesajlar: 2.778 Konular: 1988 Cinsiyet:Bay Seslenenler: 35 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 3 Konu(lar) Alınan Beğeni: 265 Verilen Beğeni: 114 Nereden: Huzur İlişki Durumu: Yok Takım: Besiktas Rep Gücü: 8 Müjde Allah Sizleri Affetti 31 December 2020 # 1 MÜJDE ALLAH SÎZLERİ AFFETTİ Ya”lâb. Şeddât babasından naklediyor. Babam bana şunlan anlattı. (Sahabilerden) Ubâde b. Sâmit”de oradaydı. O da babamı tasdik etti.. Nebiyyi Zişanın çevresinde oturuyorduk. Dediler ki: — İçinizde yabancı, ehl-i kitap var mı? Cevap verdik: — Yok, ey Allahın Resulü!.. Bunun üzerine Kâinatın Efendisi kapının kapanmasını emrederek: — Ellerinizi kaldırın ve Lâ ilahe İllallah deyin, buyurdu. Bir müddet ellerimizi kaldırdık. Sonra Allahın Resûlü : — Elhamdü lillâh!. Allah”ım, sen beni bu sözle gönderdin. Bana bunu söylememi emrettin. Bu sebeple bana cenneti vaad ettin. Sen vaadinden dönmezsin., diye duâ etti… Daha sonra da şöyle buyurdu: — Müjde!.. Allah sizleri affetti!. (“) Ey hünerler elde etmek isteyen!.. Dilin zikrullah ile ıslak bulunsun ki, iki âlemde de muradına erebilesin… Nasıl mı? Şöyle: Hazret-i Ebü Hureyre (Radıyallahü Anh) “den: Resû-lüllah (Sallâllahü Aleyhi ve Sellem) buyurdular ki: — Cennet bahçelerine uğradığınız zaman fırsatı kaçırmayın, faydalanın! Kâinatın Efendisinden sordum; — Ey Allahın Resûlü!.. Cennet bahçeleri nerelerdir? Buyurdular ki: — Mescidlerdir — Oralardan nasıl faydalanırız? — Sübhanallah!. Elhamdü lillah, Allahü Ekber! demek suretiyle! To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz