Han Açık Profil bilgileri Han nickli üyeye özel mesaj gönderin Han nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Binbaşı Üyelik tarihi: 09 December 2020 Nereden: Huzur Mesajlar: 2.778 Konular: 1988 Cinsiyet:Bay Seslenenler: 35 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 3 Konu(lar) Alınan Beğeni: 265 Verilen Beğeni: 114 Nereden: Huzur İlişki Durumu: Yok Takım: Besiktas Rep Gücü: 8 Bu daracık dünyada sıkışıp kaldım 31 December 2020 # 1 BURASI NE KADAR DAR Bir gün, aklı kıt bir adam sıkıntılı bir surette koşup dururken çölde bir dervişe rastladı ve haykırdı: — Ey derviş, ne haldesin, ne yapıyorsun? Derviş, ters ters baktı da dedi ki: — Ne soruyorsun yahu? Utan!… Bu daracık dünyada sıkışıp kaldım… Şimdi bu dünya bana dar mı dar!… Adam büsbütün hayret etmişti: — Â derviş kardeş, dedi, sözün doğru değil!… Şu geniş ova, şu uçsuz bucaksız vâdi dar olur mu? Derviş fenâ halde kızdı: — Âh, dedi, eğer burası dar olmasaydı sen bize nereden yetişebilirdin? Nerden çatardın ki?… Gerçekten öyle!… To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz