Sitare Açık Profil bilgileri Sitare nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Teğmen Üyelik tarihi: 18 December 2020 Mesajlar: 248 Konular: 2 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 12 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 6 Konu(lar) Alınan Beğeni: 117 Verilen Beğeni: 82 Burç: Ikizler Takım: Galatasaray Rep Gücü: 7 Cevap: WhatsApp zirvedeki yerini kaybetti 10 January 2021 # 1 Zaten olan şeyi resmiyete döküyorlar. Zaten aldıkları bilgileri kendi iznimizle vermiş oluyoruz. "Bilgilerimi alıyorlar" diye başka uygulamalara geçenleri anlamıyorum çünkü yıllardır her yerde dijital iz bırakıyoruz. Bilgilerinin alınmasını istemeyen akıllı telefon ve internet hiç kullanmaması lazım. "Bana bunu zorla dayatamazlar" diye başka uygulamaya geçenleri anlıyorum. Her şeyi kabullenmemek güzeldir. (: Ha bir de "avrupaya bunu dayatamıyorlar" meselesi var. Saati bile orta doğuya göre ayarlanan bir ülkedeyiz, daha geçen gün bir üniversitemizin kapısına kelepçe vuruldu bizim. Avrupadaki gibi insan hakları istiyorsak önce temel haklarımıza sahip çıkmayı öğrenmeliyiz ki her şeyi dayatamasınlar. Çeşmek be-zen Sitâre, ez-men mekon kenâre. Ey yıldız bana göz kırp, benden uzak olma... Dilaver Cebeci / Sitare Cevap Yaz