Tomris Açık Profil bilgileri Tomris nickli üyeye özel mesaj gönderin Tomris´nin Web Sitesini ziyaret edin Tomris nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 09 December 2017 Nereden: ᴛᴙ Mesajlar: 17.940 Konular: 10832 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 279 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 70 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1 Verilen Beğeni: 0 Nereden: ᴛᴙ İlişki Durumu: Yok Burç: Basak Takım: Besiktas Rep Gücü: 46 Cevap: ÖZDEMİR ASAF Şiirleri 14 December 2017 # 11 Çocukçada Ben De Varım Şair: Özdemir Asaf Ben böyle yazdım sanma Ben böyle düşündüm Başından beri Sözcükler koşuyordu Düşünmelerimin ardından Çocuklar, çocuklar gibi Bayram yerlerinde Çocuklar oynuyordu Düşlerimin içindeki Bayram yerlerinde Ben onlara Hiçbir zaman Kapalı perdeleri göstermedim Kapalı kapıları göstermedim Hiçbirini salıncağa bindirmedim Sallamadım Atlı karıncalarda döndürmedim Onlar gelişi gidiş sandırırlar Vuruşan otoları seviyorlardı onlar Çünkü hem gidiyorlardı Gidiyorken güldürüyorlardı Kafa kafaya vurduruyorlardı Gülüyorlardı Bizi kandırdıkları gibi kandırırlar Onlar Yarın oynayacakları oyunu Oyunun başını sonunu Bizlerden iyi biliyorlardı To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Güzel günler yakın. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz