Han Açık Profil bilgileri Han nickli üyeye özel mesaj gönderin Han nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Binbaşı Üyelik tarihi: 09 December 2020 Nereden: Huzur Mesajlar: 2.778 Konular: 1988 Cinsiyet:Bay Seslenenler: 35 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 3 Konu(lar) Alınan Beğeni: 265 Verilen Beğeni: 114 Nereden: Huzur İlişki Durumu: Yok Takım: Besiktas Rep Gücü: 8 Allahı Zikrediniz 15 January 2021 # 1 Muazzez sahabilerden Ubey İbn-i Ka b (Radıyallahü Anh) “den: Bir gün Allahın Resulü gecenin üçte biri geçince kalktı ve şöyle buyurdu •• — Ey insanlar!. Allah”ı zikrediniz. O şiddetli zelzele (muhakkak) vuku” bulacak (Birinci Sûr üfürülecek). Bunu ikinci sûr tâkib edecek. Ölüm bütün şiddetiyle gelecek. ölüm bütün şiddetiyle gelecek!.. Bunun üzerine ben: — Ey Allahın Resûlü, dedim, sana çok salevât-ı Şerife getiriyorum ve çok duâ ediyorum. Bunun ne kadarını senin için yapayım? Buyurdular ki: — Maşi”te = İstediğin kadar!. — Dörtte biri olur mu, ey Allahın Resûlü? — İstediğin kadar. Fakat artırırsan senin için hayırlıdır. — Yarısına ne buyurursunuz? I Müslim, Riyârü”s-Sâlihin: 2/261. — İstediğin kadar. Fakat artırırsan senin için daha hayırlıdır. — Üçte ikisi kâfi midir? — İstediğin kadar. Fakat artırırsan senin için daha hayırlıdır. — Hepsini sana bağışlayayım mı? — işte o zaman Allah senin günahlarını bağışlar; dünya ve âhiret bütün işlerine kâfi gelir… To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz