Zeze Açık Profil bilgileri Zeze nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Yarbay Üyelik tarihi: 29 January 2020 Mesajlar: 21.125 Konular: 7356 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 627 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 37 Konu(lar) Alınan Beğeni: 5 Verilen Beğeni: 0 İlişki Durumu: ∞ Burç: Balik Takım: Galatasaray Rep Gücü: 70 Gelin Kaynana Manileri 15 January 2021 # 1 Kaynana: Kartal sinek avlamaz Köpek kuşa havlamaz Akıllı olan gelin Kaynanaya hırlamaz. Gelin: Ey varvara varvara Ayva doldur şalvara Azmış dişlek kaynana Tırmalıyor düz duvara Kaynana: Ben yaylada kışlarım Türlü nakış işlerim Pis gelini görünce Dayanamam dişlerim. Gelin: Allar giyer allanır Görsem midem bulanır Kaynanam hamamdan çıkmış Ayva göbek sallanır. Kaynana: Yaşa gelin yaşa Kına yakmış başa Arkamdan konuşursan Dilin karnına kaça. Gelin: Sabun koydum legene Bak başıma gelene Ben kadar taş düşe Kaynana senin tepene Yüreğinizi güzelleştirin. Çünkü bir ömür sizinle... To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz