Han Açık Profil bilgileri Han nickli üyeye özel mesaj gönderin Han nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Binbaşı Üyelik tarihi: 09 December 2020 Nereden: Huzur Mesajlar: 2.778 Konular: 1988 Cinsiyet:Bay Seslenenler: 35 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 3 Konu(lar) Alınan Beğeni: 265 Verilen Beğeni: 114 Nereden: Huzur İlişki Durumu: Yok Takım: Besiktas Rep Gücü: 8 Allah da Sizi Seviyor 16 January 2021 # 1 Bir gün, bir adam, bir başka şehirde bulunan din kar-deşini ziyaret etmek için yola çıktı… O yollan eline dola«derken Yüce Allah da bu adamın yolunu gözetle-ek için bir meleği me’mûr etmişti. O zât meleğin yanına gelince melek sordu: _Ey iyi adam» nereye böyle? Adam cevap verdi: _Şu şehirde bir din kardeşim var, ona gidiyorum!… — O zatın sana geçmiş bir iyiliği var da onu devam ettirmek için mi gidiyorsun? — Hayır!… — Peki niçin gitmedesin? — Ben o zâtı sırf Allah için severim ve Allah için ziyaretine gidiyorum!… Bunun üzerine melek o adama şu müjdeyi verdi: yeniiiii_11052016 — Ben Allah’ın sana gönderdiği elçisiyim. Sen o adamı nasıl seviyorsan, Allah da seni öylece seviyor!… (*) Devletin ve saadetin böylesi… To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz