aLya Açık Profil bilgileri aLya nickli üyeye özel mesaj gönderin aLya nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Teğmen Üyelik tarihi: 24 July 2018 Mesajlar: 29 Konular: 1 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 11 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 16 Konu(lar) Alınan Beğeni: 0 Verilen Beğeni: 0 İlişki Durumu: Evli Burç: Ikizler Takım: Fenerbahce Rep Gücü: 9 Cevap: Uzun bir yoldan geldim , biraz soluklanacağım... 25 July 2018 # 1 MeÇuLaSiQ Nickli Üyeden Alıntı Hoşgeldiniz Hoşbulduk teşekkür ederim .. Regex Nickli Üyeden Alıntı Hoş geldin @aLya (İnci). Eski forumculardan olduğun için seni bilirim. Yakınen tanışıklığımız olmasa da 2013 yılında kurucusu ve sahibi olduğum IRC üzerine büyük bir platformda genel sorumluluğu Ezgi (Minerva) ve Ezgi (Thetis) ile birlikte kısa süre de olsa yürütmüşlüğünüz olmuştur. Çok kısa sürdüğü için belki hatırlamayabilirsin. Forum hakkındaki güzel düşüncelerin ve dileklerin için teşekkür ederim. İyi forumlar dilerim. Hoşbulduk @Regex .. Sanırım nick değişilmiş : ) Yoksa kesinlikle tanırdım... 10yıldır bu nicki kullandığım için artık herkes nerde aLya nickini görse ben olduğumu biliyor . Tabi bu beni mutlu ediyor . Hatırlanmak güzel birşey ... Ama en önemlisi iyi hatırlanmak ... Beste Nickli Üyeden Alıntı Hos geldiniz. Hoşbulduk teşekkür ederim ... extremist Nickli Üyeden Alıntı Hoş geldiniz, keyifli forumlar dilerim. Hoşbulduk , teşekkürler... Edepsiz King Nickli Üyeden Alıntı Hoşgeldiniz keyifli forumlar dilerim Hoşbulduk , çok teşekkür ederim... Qasem Nickli Üyeden Alıntı Hoşgeldiniz iyi forumlar... Hoşbulduk , mersi ... Gözlerinin Kıymetini Bil... Yazmasını Bilene Çok Güzel Şiir Olur Onlardan... Cevap Yaz