@scope bu tip konular için bu kategoriyi meşgul etmeyin. Gerçekten forum için yararlı olabileceğini düşündüğünüz bir öneriniz varsa, forum kullanımı sırasında yaşadığınız sorunlar varsa, herhangi bir şikâyetiniz varsa bu bölümde konu oluşturun. Bu artık eşeğe su kaçırmak oluyor. 2000'lerin başındaki aşağıda ekleyeceğim kaybolmayan sakız istiyorum reklamları gibi konu açıyorsunuz.

---

Foruma üye olduğunuzda varsayılan olarak imza eklememiş şekilde üye hesabınız etkinleştirilir. Ek olarak imza eklemenden sonra dahi herhangi bir konuya gönderi yazarken; mesajımda imzam gösterilsin mi? seçeneği işaretlenebilir durumda olur. Bu vBulletin'deki bir eksiklik değil, adamlar düşünmüş. Ben yazılımsal müdahale edip o seçenek işaretlenmemiş mesajlarında da (yani imza eklemeden önceki yazdıklarında) imzanı göstersem ve bir kullanıcı herhangi bir mesajında imzasının gözükmesini istemediğinde o seçeneği işaretlese ne olacak? Bu defa o çalışmayacak.

Konuya vBulletin için geçmişte de dikkatimi çekmişti şeklinde giriyorsan mevzuyu biliyorsundur. Mevzuyu biliyorduysan ilk üye olduğunda imzanı eklerdin, bu konu da kendiliğinden hallolmuş olurdu. Üslubum normalde bu kadar sert olmazdı ancak trollemeye çalıştığını düşünüyorum.