Jön TüRk Nickli Üyeden Alıntı
Tek adamın yönettiği bir ülkede ne olmasını bekliyorsun?Koskoca cumhurbaşkanı kongreleri vb. eleştirmek Fetö işi derken bir bakan ne yapabilir?

Mevcut pandemi durumunda bir çok avrupa ülkesinden iyiyiz.Bknz Abd,yarım milyon ölü.İtalyadaki durumu,İspanya'da huzur evlerinde insanların ölüme terkedilip günler sonra cesetlerin alındığını da çabuk unutmuşsun.Abd,İtalya ,İspanya vb. kadar kötü olmadığımızı çok iyi biliyorsun.
Boşuna böbürlenme dostum,tek adamın yönettiği bir ülkede bir bakan Fahrettin Koca'dan daha iyi olamaz.

Ama açıklamalarla eylemler arasındaki tutarsızlık bariz.
Bunların hiç biri mazeret değil. Kendisi SAĞLIK bakanı, SAĞLIKÇI. Şu son olanlardan sonra hatta daha Ayasofya zamanı istifa etse idi, emin ol muhalifler dahil, herkes kucak açardı ve efsane olurdu bu adam. Ama olmadı. Tek adamın da etkisi var ama kendisi bir AKP'li . Üstelik özel hastane zinciri olan birsi. Arka plandaki tarikatlaşma, bakanın yandaşlara, tarikatlara, hastanelerine çektiği kıyakları da unutmamak lazım. Yani tek adam kadar, kendi istikbali, keyfi içinde bunlara ses çıkarmıyor .

Şimdi istifa etse, halkın yarısından çoğu iyi der. Ama zamanında istifa etse idi, halkın yarısından çoğu sahiplenirdi. Yani fetö metö yaftaları da tutmazdı, yapamazlardı. (bunun en iyi analizini tivit altına bakarak yapabiliriz. 6-7 ay önce 10 yorumun 8'i övgü iken, şimdi 10 yorumun 10 sövgü )

Her şeyi geçtim. Yukarıdaki fotoğraf tam bir skandal. ŞU fotoğraftan sonra ağzı ile kuş tutsa faydasız artık.

Geçen bir yorum görmüştüm. AKP'nin gölgesinin değdiği her şeyden kaçacaksın diye. Müthiş bir tespitti .